ESP

Productes de

neteja professional

Neofix System


⇠ Tornar


HIGIENE AMBIENTAL


El secret de l'èxit en els nostres sistemes d'ambientació és l'ús de les essències més exclusives segons les últimes tendències de la perfumeria actual, fent de cada entorn, un lloc diferent i personal per a cada consumidor. Els ambientadors Disclean alliberen instantàniament fragàncies naturals que renoven l'aire i augmenta el confort de qualsevol estança per poder gaudir d'un ambient acollidor.


Neofix System és un sistema de personalització d'ambients exclusiu de Disclean, concebut per evitar la molesta cruïlla de fragàncies que es produeix en netejar una estada amb diferents netejadors, cadascun d'ells amb una aroma diferent.


Gama FIX


Ambientador formulat per fixar la fragància després de la neteja amb productes Neofixsystem, les seves micropartícules aromatitzants penetren a l'estada garantit un ambient perfumat extraordinàriament durador.


- FIX cocoa , fixador d'ambients, aroma de coco.


- Fix cocoa 1L – Fix cocoa 5kg.


Fragància inspirada en el fruit del cocoter, que transmet una sensació exòtica a l'estada en què s'aplica, evocant ambients naturals i intensos. Descobreix amb Cocoa l'evolució sobre els perfums tradicionals, desprenent uns penetrants i agradables matisos relaxants, aportant lleus notes d'exotisme a l'ambient.


- FIX lilium, fixador d'ambients, aroma magnòlia.


- Fix lilium 1L– Fix lilium 5kg.


- Fragància floral, que transmet una sensació de pau a l'estada en què s'aplica, evocant ambients singulars i frescos. Descobreix amb Lilium l'evolució sobre els perfums tradicionals, desprenent uns silvestres i agradables matisos florals sobre un fons més perfumat.


Gama NEO


Fregasòls multiusos que permeten la neteja i desodorització de qualsevol racó de l'estada, sense fer malbé cap superfície. La seva exclusiva fórmula garanteix un alt grau de neteja, brillantor i ambientació.


- NEO cocoa, Gel netejador neutre amb bioalcohol, aroma coco.


- Neo cocoa 5kg.


Netejador neutre per a la neteja de tot tipus de superfícies rentables. La seva exclusiva fórmula neogel amb bioalcohol garanteix un resultat i una neteja perfecta sense deixar vels ni entelaments. Els seus perfums actius garanteixen un efecte ambientador, deixant una duradora i fresca aroma a coco.


- NEO lilium, Gel netejador multiusos neutre amb bioalcohol, aroma magnòlia.


- NEO lilium 1,5l, Neo lilium 5kg


Neogel netejador neutre perfumat amb bioalcohol per a la neteja diària de totes les superfícies en general. Les seves micropartícules aromatitzants florals penetren a la superfície garantit un ambient floral durant més temps.


Gama GLASS


Netejacristalls multiusos dissenyats per a la neteja de tot tipus de vidres i mobles, garantint un efecte antibaf i repel·lent de pols. La seva nova fórmula els confereix un efecte ambientador exclusiu.


GLASS cocoa, Netejavidres multisuperfícies, aroma coco.


- Glass cocoa 1L – Glass cocoa 5 kg.


Netejador dissenyat per al manteniment i neteja de ristalls, vidres, miralls, superfícies polides i ceràmica. Neteja, desgreixa profundament i abrillanta sense deixar vels ni marques, endarrerint l'aparició de la brutícia. Les seves micropartícules aromatitzants amb olor de coco, penetren a la superfície garantit un ambient perfumat durant més temps.


GLASS lilium, Netejavidres multisuperfícies, aroma magnòlia.

- Glass lilium 1L – Glass lilium 5 kg.


Netejador dissenyat per al manteniment i neteja de ristalls, vidres, miralls, superfícies polides i ceràmica. Neteja, desgreixa profundament i abrillanta sense deixar vels ni marques, endarrerint l'aparició de la brutícia. Les seves micropartícules aromatitzants amb olor de magnòlia, penetren a la superfície garantit un ambient perfumat durant més temps.