ESP

Productes de

neteja professional

Com prevenir l'Enterovirus?


⇠ Tornar


L'enterovirus és un gènere de virus ARN responsable de quadres lleus i autolimitats d'infeccions asimptomàtiques que es transmeten fonamentalment per via fecal-oral i respiratòria i predominen durant l'estiu i la tardor.


Els símptomes més freqüents de l'enterovirus són la febre, secreció nasal, esternuts, tos, erupcions a la pell, butllofes a la boca, malestar general i dolors musculars.


Les mesures de prevenció i control de l'enterovirus recomanades pel Departament de Salut de la Generalitat són entre altres el rentat freqüent de mans amb solucions alcohòliques o amb aigua i sabó, especialment després d'anar al lavabo o de canviar bolquers, així com evitar la transmissió respiratòria cobrint-se en tossir o esternudar amb un mocador d'un sol ús o la part interna del colze, no amb les mans.


Per aquest motiu, des de Disgroup recomanem l'ús d'oxa gel hidroalcohol, un gel desinfectant de mans que no necessita aclarit i que és ideal per garantir una senzilla i freqüent desinfecció de mans, fins i tot sense aigua ni sabó.


Us deixem l'enllaç per descarregar la fitxa tècnica d'oxa gel hidroalcohol que podreu adquirir a la nostra seu de Disgroup Viladecans a Barcelona oa través de la nostra xarxa de distribuïdors.